RÓLUNK

DEBRECENI COACH CLUB

2014 novemberében 8 aktív, támogató szakember összefogásával megalapítottuk a Debreceni Coach Clubot, rövid nevén DCC-t, amely pár hónap leforgása alatt, egy önszerveződő kezdeményezésként jött létre. A már Magyarországon is előtérbe kerülő coaching kultúra szélesítését, a módszer népszerűsítését, ismertté és kedveltté tételét céloztuk meg, elsősorban az Észak-alföldi régió központjában, Debrecen városában.
Coachaink magas szintű tudással és sokrétű tapasztalattal rendelkező elismert szakemberek, akik tapasztalataikat a vállalati szféra, a nonprofit és a kormányzati szektor, valamint a magánélet különböző területein szerezték. Sokszínűségünk mutatja, hogy az élet bármelyik részét érintő coaching folyamat megvalósulásához biztosítani tudjuk a megfelelő szakembert, aki személyiségével, felkészültségével és módszereivel leginkább képes támogatni az adott üzleti vagy személyes problémák megoldását, a célok elérését.
A DCC működésének minőségbiztosítási alapja az ICF etikai kódexe. A DCC szívesen működik együtt más szervezetekkel, és támogat az értékrendjével azonos kezdeményezéseket.

“Útjaink találkozásával új utak nyílnak”

 – Debreceni Coach Club

Coaching – Partnerségben folytatott gondolatébresztő folyamat, amely a személyes és szakmai fejlődést segíti.

A coaching ismertté és kedveltté tétele a személyes, a szakmai és a társadalmi értékek növelése céljából.

  • felelősségvállalás
  • bizalom
  • figyelem
  • kreatív alkotás
  • közösség
  • támogató szellemiség

SZOLGÁLTATÁSOK

CSATLAKOZZ!

A Klub tagsága folyamatosan bővül olyan segítő-támogató emberekkel, akik küldetésüknek érzik a másoknak való segítségnyújtást. Az alapító tagok valamelyikének ajánlásával, motivációs levéllel és néhány találkozón történő megmutatkozással, az alapító tagok általi tagi jóváhagyás után a DCC tagjává válhatsz.


Tovább a tagokhoz >>
Tovább az elérhetőségekhez >>