SZOLGÁLTATÁSOK

EGYÉNEKNEK

Minden emberben megvan az a lehetőség, hogy teret adjon a saját belső rejtett képességeinek. Az egyéni coachinggal közelebb kerülünk önmagunkhoz, felismerjük erőforrásainkat. Ezek felismerésével és tudatosításával, megfelelő helyen történő kezelésével, jól lehet haladni a coachingban kitűzött cél elérése felé.

A különböző életterületeken, mint például magánélet, karrier, munka, emberi kapcsolatok, pénzügyi helyzet, stb. felmerülő elakadások megoldására megfelelő módszer a coaching. A folyamatban a megoldással párhuzamosan kialakul az egyénben egy speciális képesség, így képessé válik a hasonló jellegű problémáinak jövőbeni önálló kezelésére, akár a probléma kiiktatására.

Tegyél egy próbát!

Válassz magadnak egy coachot a honlapunkon, és keresd fel a bemutatkozása alatt szereplő elérhetőségen!

SZERVEZETEKNEK

Valljuk, hogy a 21. század a lehetőségek százada. Johnson jövőkutató a 2013-as TEDxDanubia előadásán arra hívta fel a figyelmet, hogy ma a tudomány és a technológia már nem szab határt, a jövőnk a kezünkben van. A DCC tagjai fontosnak tartják, hogy a szervezetek figyelmet fordítsanak magukra, kultúrájukra. Éljenek a szervezeten belül és kívül lévő tudás, az együttgondolkodás, a közös alkotás, a szervezeti tanulás és fejlődés lehetőségével.

Keress minket!

Ha azok közé a szervezetek közé tartoztok, akik fontosnak tartják a folyamatos tanulást, fejlődést, és szeretnétek külső segítséget kapni az előrelépéshez, válasszatok egy coachot a honlapunkról, és keressétek fel a bemutatkozása alatt szereplő elérhetőségen! Arra is van lehetőség, hogy a DCC e-mail címére írjatok, és a megkeresés tükrében küldünk ajánlatot.

COACHOKNAK

A DCC kiemelten fontosnak tartja a coaching kultúrájának, módszertanának és eszközeinek elterjesztését.

Céljaink eléréséhez fontos lépés, hogy együttépítkezésre ösztönözzük a régiónkban már régóta tevékenykedő, elismert coachokat. A szakma fenntarthatósága érdekében megszólítsuk a coaching iránt érdeklődőket, programjainkkal, szolgáltatásainkkal segítsük a szakmai fejlődést ezen a területen.

Csatlakozz!

A klub tagsága folyamatosan bővül olyan emberekkel, akik küldetésüknek érzik a coachingot, mások támogatását. Egy DCC coach ajánlásával, motivációs levéllel és 3 találkozón történő aktív részvétellel, a DCC coachainak jóváhagyása után te is a DCC tagjává válhatsz.