TAGOK

Hornyák Éva

coach | motivációs tréner

Magamról az egyetlen változatlan információ a nevem. Hogy ki vagyok és milyen vagyok? Nem tudhatom, hiszen folyamatosan változok. Ma már nem az az ember, nem az a nő, nem az az anya, nem az a vezető és nem az a társ vagyok, aki tegnap voltam. Holnap sem leszek már ugyanaz, aki ma. Más vagyok a hozzám közelálló szemében és más az idegen előtt.
Értékrendemben most a szabadság és a tudatosság van az első helyen, így a lazán céltudatos, jókedvű szemléletmódot helyezem előtérbe az életvitelemben, a munkámban és a kapcsolataimban egyaránt. De ez is változik, mint minden bennem és benned is.

www.hornyakeva.hu

“Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!”

Maharaj Nisargadatta

Katonáné Dr. Kovács Judit

coach | adjunktus

Édesanya vagyok, végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító, hívatásom szerint coach. 2006-ban gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam. 2012-ben Finnországban team coach, majd 2013-ban a Samling Solution Consulting szervezésében coach képesítést szereztem. Munkám fókuszában az egyén és a közösség fejlesztése áll. A megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni. Ha teret szeretnél adni magadnak akár egyénként, akár csapatban, és mindezt felelősséggel, szeretetben, coachként örömmel segítek, keress fel!

www.igendebrecen.hu

“Felelősséggel adj teret magadnak!”

Katonáné Dr. Kovács Judit

Árváné Dr. Ványi Georgina

coach | tréner | facilitátor

Eddigi tevékenységeim középpontjában a közösség-, a szervezet- és a vezetőfejlesztés áll. A coachingon belül specialitásom, szakterületem az együttműködés fejlesztés és a team coaching. Személyes érintettségem révén különösen érdekesnek tartom a családi vállalkozások szervezeteinek, különböző generációkhoz tartozó vezetőinek kihívásait. Ami a legfontosabb küldetésem az életben, hogy anyaként helyt álljak, értékes és kiegyensúlyozott felnőttet neveljek a két fiamból, valamint, hogy társa legyek a férjemnek, és támasza a családomnak. Ők az „alap” amire építek.

www.diamondcoaching.hu

“A sikeres életvitel megvalósítása céljából a következő két dologra lehetsz igazán hatással:
1. Mit akarsz elérni az életedben?
2. Mit vagy hajlandó megtenni mindezért?”

Michael Wilson

Kanyó Csaba

lean szakmérnök | coach

Végzettségem szerint gépészmérnök, műszaki tanár vagyok, ezeket egészítettem ki a coach és lean szakmérnöki képesítéssel.
20 évet dolgoztam közoktatásban és multinacionális környezetben. A legsikeresebb időszakokban mindig jelen voltak a kölcsönönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatok.
Ennek megteremtéséhez nyújt támogatást a jól alkalmazott lean és coaching szemlélet.
Mindkét szemlélet alapja magunk és embertársaink tisztelete.
Erről az alapról indulva a konfliktusok átváltoznak közösen megoldandó kihívásokra.
Ha van ilyen kihívásod, számíthatsz rám!
Telefonszámom: +36 (30) 547-2013

“Tanulj a múltból, határozz meg eleven és részletes célokat a jövőre, és élj abban az egyetlen pillanatban, amit befolyásolni tudsz: a jelenben.”

Denis Waitley

Béres Ágnes

vállalkozásfejlesztési tanácsadó | oktató | tréner | coach

Három évtizede igyekszem harmóniát teremteni a család-munka-tanulás között, változó prioritások mellett. 20 éve vagyok vállalkozó. 1993 óta foglakozom vállalkozásfejlesztéssel.
Vallom, hogy minden helyzet egyedi, testre szabott, rendszerszemléletű megközelítést és komplex megoldást igényel: a vállalkozás kulcsembereinek és alkalmazottainak szemléletfejlesztése illetve a folyamatok, erőforrások együttes kezelése hozhat tartós eredményt, hatékony változást. E szemlélet jegyében alkalmazom a tanácsadás, az oktatás, a tréning, a coaching tudásbázisát, módszertanát és eszköztárát a leghatékonyabbnak ítélt kombinációban.

www.eco-help.eu

“Ahhoz, hogy boldog légy, szabadnak kell lenned, és a szabadság legmagasabb fokát az jelenti, hogy megszabadulsz a saját képzeleted emelte korlátoktól.”

Elmer Wheeler

Almási Mariann

life coach | business coach | tréner | foglalkozási szakértő

Te is tapasztalod, hogy minden igyekezeted ellenére, időről-időre kialakul egy-egy gubancos helyzet körülötted? Van, amit rutinosan intézünk, ám van, ami feladja a leckét. Én szakemberként ezekre a helyzetekre specializálódtam. Kiváló emberekkel, vezetőkkel dolgozom fontos döntéseik, vezetési stílusuk csiszolódása kapcsán, karrierjük váltópontjai, konfliktussal járó életeseményeik, és kimerülésüket követő töltődésük idején. Kiemelt lifecoaching területem a migrén nem szervi okainak felszámolása. 18 éve dolgozom emberekkel, így az ez idő alatt gyűjtött tudással várlak, hogy a Te gubancodból is sikertörténet legyen!

www.almawork.com

“Szükségünk a dolgokat helyükre tenni, a váratlant helyén kezelni.”
Rendszerezett tudás, és kapcsolódó, inspiratív alkotás.

Almási Mariann – Alma Work

Nagy Ildikó Éva

coach

Nő vagyok. Ez talán az egyetlen, ami születésem óta meghatároz. No meg a szűkebb és tágabb környezetem – család, gyerekek, munka, karrier − és ezek egyvelegének folytonos változása. Ennek a megismerése és irányíthatósága az, aminek elkötelezettje vagyok, és tudásommal másoknak is segítek. Sok éves tanulmányaim, amelyeknek fő irányvonala az NLP (neuro-lingvisztikus programozás), ebben nagy segítségemre vannak.
Elkötelezettje vagyok az emberi potenciálnak − készségek, képességek, kreativitás −, hogy mi minden rejlik bennünk, amelyet kis segítséggel felszínre lehet hozni, és azt felhasználni az életünk bármely területének “jobbá” tételére. Mindennek sokadik hatványa, ha mindez egy csoportban, közösségben, szervezetben valósul meg.

“Magad legyél a változás, amit a világban látni akarsz.”

Mahatma Gandhi

Novotni Edit

tréner | coach

A szociálpolitikában, közhasznú-, szociális-, pedagógiai-, felnőttképzési programok szervezésében, és a foglalkoztatás-foglalkoztathatóság fejlesztésében szereztem tapasztalatot. Kezdeményezője vagyok innovatív programoknak, vezetője civil szervezeteknek és üzemeltetője egy önálló vállalkozásnak. A változás szükségszerűen bekövetkezik akkor is, ha felkészülten ér bennünket és akkor is, ha meglepetésként. A különbség, hogy vagy javunkra fordítjuk a változással járó lehetőségeket, vagy a változó körülmény elszenvedői maradunk. Az érzés, és annak következménye nem ugyanaz. A felkészülésben és a szükséges döntések meghozatalában tudok támogatást nyújtani. Hiszem, hogy a velünk történtek nem véletlenek, hatással vagyunk helyzetünkre egyedül és egy közösség tagjaként is.

“Ha a negatív gondolkodást megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik.”

Amby Burfoot

Natkó-Biró Anita

business coach | coach | közgazdász

Eredeti végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, 2014-ben szereztem coach végzettséget. Multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalataim alapján látom és tapasztalom, hogy napjaink rohanó világában mind nagyobb szükségünk van arra, hogy néha lecsendesedjünk, elmerengjünk és az esetleges elakadásokon, céljainkon elgondolkodjunk. Szükségünk van a figyelemre, arra, hogy valaki meghallgasson, és ha kell, támogasson, mint egy hátvéd, álljon mögöttünk. Családanyaként és dolgozó nőként is tudom és tapasztalom, milyen kihívásokkal teli és szervezést igénylő feladat összehangolni az egyes szerepköröket, megteremteni az egyensúlyt és megfelelő figyelmet fordítani a feltöltődésre.
Telefonszámom: +36 30 347 8726

“Találj rá arra, ami lángra lobbantja benned a szikrát, hogy a magad módján világíthatsd meg a világot.”

Oprah Winfrey

B. Molnár Judit

mentálhigiénikus | transzperszonális pszichológiai terapeuta | gastrocoach

Gyermekkoromban – pedagógus szüleim révén – megtapasztaltam a szociális hátrányokkal élő emberekben rejlő értékeket. Megéreztem, hogy az ember több annál, mint amit az „első ránézés” sugall. Így vált érdeklődésem középpontjává az ember, s ami „benne” van. Az egyetemen szerzett végzettségem a lelki egészség fenntartása útján indított el. Az évek azonban ráébresztettek, hogy nehéz valamit megőrizni úgy, hogy nincs, illetve, hogy a megelőzés legkevésbé sincs benne az emberek mindennapjaiban. Ahhoz, hogy igazán segíteni tudjak, tudásomat bővíteni kellett. Így jutottam el a transzperszonális pszichológiához és a gastrocoachinghoz. Utóbbival, amely a táplálkozás és a lélek összefüggéseit tárja fel, egy újabb, izgalmas területre jutottam, amely sok információval gazdagít az emberről.

“Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás,
a legfélelmesebb felfedezés,
a legtanulságosabb találkozás.”

Márai Sándor

Dorogi Erzsébet

life coach | tréner

Több, mint 15 éve dolgozom segítő szakmában coachként, mentorként, tanácsadóként, trénerként. Nőkkel, fiatalokkal, gyermekekkel, munkanélküliekkel való munkám során megismertem a munkahelykeresés és gyermeknevelés nehézségeit, a szeretett személy elvesztésének küzdelmeit. Én támogatni tudlak a személyes hatékonyságod fejlesztésében. Megnézzük jelenlegi helyzeted, fejlesztjük gyengeségeid, megtanuljuk hatékonyan használni az erőforrásaidat a céljaidért. Meséld el! programom során lehetőség van az anya-gyermek kapcsolat kiteljesítésére, a gyermekek fejlesztésére személyreszóló mesekönyvekkel. Hiszem, hogy minden ember képes változásra és elérheti céljait!
Telefonszámom: +36 (20) 942-8100

www.meseld-el.hu

“Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet te szabod ki saját magadnak. Életed pedig az lesz, amivé teszed, és soha, senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.”

Neale Donald Walsch

Dr. Csillag Andrea ACC

ICF akkreditált coach | angol nyelvi coach | docens

Eredetileg tanár és nyelvész vagyok. Nyelvtanári tapasztalataimat a felsőoktatásban, nyelviskolákban és magántanulók egyéni felkészítésében szereztem. Coachként fő területem az angol nyelvi coaching, mellyel ügyfeleimet konkrét angol nyelvi céljaik (pl. prezentáció, tárgyalás, üzleti társalgás) elérésében támogatom, emellett foglalkozom a munka és a magánélet egyéb vonatkozásaival is. Többféle technikával dolgozom, pl. a neuro-lingvisztikus programozás eszközeivel.
Hiszem, hogy ügyfeleim úgy tudnak megoldást építeni saját céljaik elérése érdekében, ha fölismerik és tudatosan használják erősségeiket, és elképzelik a célig vezető utat. Az úton elindulni és végigmenni sok változással jár. Ügyfeleimnek mindezekhez tudok értő figyelmet és inspiráló keretet biztosítani.

“A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.”

Albert Einstein

PARTNEREINK