3×2

Élményműhely

185

Perc inspiráció

1

Akvárium Coaching

90

Perc kapcsolatépítés

Mindig változunk!

Sejtszinten ezt nagyon jól tudjuk. Testünkben másodpercenként jönnek létre új sejtek, és 7 év alatt teljesen újjászületünk!

A változás tehát természetes módon van jelen életünkben. Ennek ellenére van, amikor nehezünkre esik változtatni elavult szokásainkon vagy elsajátítani új viselkedéseket. Ilyenkor jól jöhet, ha van olyan tapasztalatunk, amikor a változást sikeresen megvalósítottuk. Ha pedig több élményünk is van a sikeres változásra, akkor választhatjuk a számunkra legkedvezőbbet.

Élményműhelyeinkben olyan élményeket, módszereket és technikákat adunk,

  • amelyek segítenek az általad kívánt változás elérésében,
  • amelyekkel tovább bővítheted tapasztalaidat, és
  • amelyek által növelheted választási lehetőségeidet.

Reméljük, Te is részese leszel ennek a nagyszerű, élményekkel teli napnak.

Akik az élményműhelyen biztosan ott lesznek.


Almási Mariann
Almási MariannTréner, life és business coach
Árváné Dr. Ványi Georgina
Árváné Dr. Ványi GeorginaACC coach, tréner, adjunktus, Az élményműhely házigazdája
B. Molnár Judit
B. Molnár JuditGasztrocoach, mentálhigiénikus, transzperszonális pszichológiai terapeuta
Csetneki Csaba
Csetneki CsabaCoach, tréner, mentor, ICF Magyar tagozat alelnök, PCC
Dr. Csillag Andrea
Dr. Csillag AndreaACC coach, docens
Hornyák Éva
Hornyák ÉvaCoach, motivációs tréner
Kanyó Csaba
Kanyó CsabaCoach, tréner NLP practitioner
Katonáné Dr. Kovács Judit
Katonáné Dr. Kovács JuditCoach, adjunktus

Programok


Változás élményműhely
2017-05-13
09:00 - 09:30
Regisztráció

Kávéval, pogácsával és nagy örömmel várunk Téged és átadjuk a személyre szóló kitűződet.

Adunk egy mappát is, amelyben az élményműhelyekkel kapcsolatos információkat találhatsz és üres lapok is lesznek benne, amire jegyzetelhetsz a nap folyamán.

09:30 - 09:40
Köszöntő

Mindig változunk!

Sejtszinten ezt nagyon jól tudjuk. Testünkben másodpercenként jönnek létre új sejtek, és 7 év alatt teljesen újjászületünk!

A változás tehát természetes módon van jelen életünkben. Ennek ellenére van, amikor nehezünkre esik változtatni elavult szokásainkon vagy elsajátítani új viselkedéseket. Ilyenkor jól jöhet, ha van olyan tapasztalatunk, amikor a változást sikeresen megvalósítottuk. Ha pedig több élményünk is van a sikeres változásra, akkor választhatjuk a számunkra legkedvezőbbet.

 

Élményműhelyeinkben olyan élményeket, módszereket és technikákat adunk,

  • amelyek segítenek az általad kívánt változás elérésében,
  • amelyekkel tovább bővítheted tapasztalaidat, és
  • amelyek által növelheted választási lehetőségeidet.

Reméljük, Te is részese leszel ennek a nagyszerű, élményekkel teli napnak.

 

Tovább olvasva részletesebb leírást találsz a programról. Válassz kedved szerint!

Melyik lenne a leghasznosabb számodra?

A jelentkezési lapon kiválaszthatod, melyik élményműhelyen szeretnél részt venni.

 

Találkozzunk 2017. május 13-án a VÁLTOZÁS élményműhelyen!

 

Kanyó Csaba

a DCC elnöke

Árváné Dr. Ványi Georgina
ACC Coach, tréner, adjunktus, Az Élményműhely házigazdája
Kanyó Csaba
A DCC Elnöke
09:40 - 10:30
Mélyítés- Minőségirányítás a coachingban

Közös gondolkodásra hívom a résztvevőket, hogy egy interaktív „akvárium” coaching keretén belül nézzünk rá arra, hogyan tudunk mélyebbre menni a coaching ülés folyamán.

Arra is kitekintünk, hogyan kapcsolódik ez a minőségbiztosításhoz, minősítési rendszerekhez és szakmai fejlődésünkhöz, és miként válik ez ügyfeleink hasznára.

 

Aki az élményt biztosítja:    Csetneki Csaba PCC

                                                coach, tréner, mentor

ICF Magyar Tagozat alelnök

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfulness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

 

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

 

  1. óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg alelnökként támogathatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szerkesztő-rovatvezetőjeként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok, és előadásokat tartok hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem vagy az ICF programjain. http://www.versenycoach.hu/
Csetneki Csaba
10:30 - 10:45
Szünet
10:45 - 11:30
Hogyan tesz magabiztossá és hatékonnyá a nyelvi coaching?

Előfordult már, hogy – bár beszélsz angolul – gombóc volt a torkodban, mikor előadást kellett tartanod külföldi partnereidnek, vagy vacsorázni kellett vinned őket egy tárgyalás után? Mi segített ilyenkor? Egy pohár víz? Egy kis szóismétlés? Vagy az, ha előre elképzelted, sőt ki is próbáltad, milyen érzés az előadó vagy házigazda szerepében lenni? Workshopomon bemutatom, hogyan válhatsz Te is magabiztos és hatékony nyelvhasználóvá egy rövid nyelvi coaching folyamatban, sőt azt is, hogyan válhatsz coach-csá – akár Debrecenben –, ha a folyamatban a másik oldalon szeretnél állni.

 

Aki az élményt biztosítja:    Dr. Csillag Andrea ACC

                                                coach, tréner, docens

Eredetileg tanár és nyelvész vagyok. Nyelvtanári tapasztalataimat a felsőoktatásban, nyelviskolákban és magántanulók egyéni felkészítésében szereztem. Az ICF által nemzetközileg ACC (Associate Certified Coach) szinten akkreditált coach vagyok. Negyedik éve veszek részt kvalifikált coachok és nyelvi coachok képzésében. Coachként fő területem az angol nyelvi coaching, mellyel ügyfeleimet konkrét angol nyelvi céljaik (pl. prezentáció, tárgyalás, üzleti társalgás) elérésében támogatom. Küldetésem, hogy ügyfeleimet coachként és angol nyelvi szakértőként kísérjem azon az úton, melyen magabiztos, tudatos és hatékony angol nyelvhasználóvá válnak, mindeközben fölismerik és tudatosan használják erősségeiket. Ehhez a változáshoz biztosítok értő figyelmet és inspiráló keretet.

Dr. Csillag Andrea
10:45 - 11:30
Irányítsd Önmagadat szabadon!

A belső utazás önfejlesztésünk olyan része, ahol folyamatos kalandokat élünk meg önmagunkból. Ezen a workshopon ehhez a kalandos utazáshoz mutatok egy eszközt, amivel gyorsan, rögtönözve, az ítéletalkotásodat kikerülve tudod feltárni azt az utat, amihez éppen most elértél. A módszer neve: irányított szabadírás. Ez az, amikor nem gondolkodva írsz, amikor a bal agyféltekés elmét és az egót néhány percre lecsendesíted, és alkotásra bírod a jobb agyféltekét.

Ezzel a módszerrel bepillanthatsz tudatalattid rejtett részeibe, és feltárhatod azt, amit eddig még nem, vagy nem úgy ismertél magadban. Ha megtetszik az irányított szabadírás, bármikor előveheted, és megoldásként használhatod, ha megakadsz valamelyik életterületeden.

 

Aki az élményt biztosítja:    Hornyák Éva

                                                coach, motivációs tréner

Küldetésem annak a kereső, kutató embernek a támogatása, aki vágyik az egyszerűbbre, a harmonikusabbra, az élhetőbbre, a kézzel fogható megoldásra, legyen az élete bármelyik területe. Feladatom, hogy motiváljam az embereket, és átadjak egy olyan gyakorlatorientált gondolkodásmódot, mely a problémás helyzeteket nem nehézségként, hanem kihívásként és megoldandó feladatként kezeli.

Emberként belső utazó, énfejlesztő, coach és blogíró vagyok.

Bővebben rólam: www.hornyakeva.hu

Hornyák Éva
11:30 - 11:45
Szünet
11:45 - 12:30
A megküzdés mesés útjai

Te is nagy kihívások, változások előtt állsz, vagy a kellős közepében érzed magad?

Az élményműhelyen megismerheted a megküzdés típusait, útjait, melyek érvényesek az üzleti világ, a magánélet, a migrénnel való küzdelem során is, és rátalálhatsz saját, valódi ritmusodra.

Megtapasztalhatod egy életre keltett mese történetének formáló, elgondolkodtató erejét, és magaddal viheted a szimbólumok üzenetét.

 

 

Aki az élményt biztosítja:    Almási Mariann

                                                coach, tréner,

                                                Migrén Nélkül Program, Mesés Estek

 

Az AlmaWork minden programjával a változást támogatom, legyen a fókuszban az üzleted fejlődése, a gyógyulásod vagy a hatékonyságod.

Az elmúlt években én is hatalmas szakmai és magánéleti változásokat éltem meg, és hajtottam végre. Új üzleti terület, több remek program született, ám sok erőfeszítést és kitartást igényelt; s közben bizony vannak mélypontok, amikor minden elszántsága ellenére elgondolkodik az ember, hogy jó-e az irány. Lesz-e elég erőm a célig? Ismerős dilemmák?

A sikercélok elérését jó kísérni, mégis azt tapasztalom, hogy a negatív irányú változások (testi, lelki egészség hanyatlása) megállítása, visszafordítása még inkább csodás folyamat!

Azért munkálkodom, hogy Te úgy dolgozhass a kihívásaidért, hogy a jövőd miatt „ne fájjon a fejed.” Sem konkrétan, sem átvitt értelemben.

Bővebben rólam: www.almawork.com

Almási Marianna
11:45 - 12:30
A változás művészete

A változás belül kezdődik.

Ehhez a belső változáshoz ad hatásos segítséget a Neuro Lingvisztikus Programozás, vagy egyszerűen csak NLP. Az élményműhelyen az NLP alapjaival ismerkedhetsz meg.

Elvégzünk egy NLP alapgyakorlatot, amihez megkapod a leírást, és képessé válsz Te is ismerőseid, barátaid körében alkalmazni azt. Megismerkedünk a modalitások és a szubmodalitások szerepével, valamint a változásban betöltött szerepükkel.

Az élmények hatására észreveheted, milyen könnyen, sokszor gyorsan fakad viselkedésünk, érzelmeink természetes átalakulása.

 

 

Aki az élményt biztosítja:    Kanyó Csaba

                                                coach, tréner,

                                                NLP Practitioner

Hiszek a változás szükségességében, azonban ezt nem gondoltam mindig így. 2009-ben olvastam a neuro-lingvisztikus programozásról (NLP), és ekkor éltem át azt, hogy a változás könnyebben, és természetes módon lehet jelen az életemben. Részt vettem több NLP tréningen, és 2013. nyarán elvégeztem az NLP akadémia 120 órás, intenzív alaptanfolyamát, ahol az NLP okleveles művelőjévé váltam. Az itt elsajátított elméleti és gyakorlati tudást használom a mindennapjaimban és ügyfeleimnek is továbbadom.

Kanyó Csaba
A DCC Elnöke
12:30 - 12:45
Szünet
12:45 - 13:30
Az éhes lélek

Életünk fontos része a táplálkozás. Fontos, mert a tápanyagok bevitele alapfeltétele az életnek. Mégsem ezt a szempontot tartjuk szem előtt. Az étkezés művészet, élvezet, örömforrás, kapcsolatteremtő, ünnepi alkalom, összehoz, és sorolhatnék megannyi alkalmat, lehetőséget az étkezésre, s megannyi érzelmet, ami társul hozzá. Mert sokszor nem igazi éhség az, ami az asztal mellé ültet. Érzelmek, lelki folyamatok húzódhatnak meg egy-egy ételválasztás, preferáció mögött. Olykor nem értjük, miért az étel irányít minket, s nem mi irányítjuk az étkezésünket. A workshop során az étkezési szokásaink mögött megbúvó lelki folyamatokat járjuk körbe.

 

Aki az élményt biztosítja:    B. Molnár Judit

                                                gastrocoach, mentálhigiénikus,

                                                transzperszonális pszichológiai terapeuta

Korán megéreztem, hogy az ember több annál, mint amit az „első ránézés” sugall, s minden cselekedet, tett mögött történet van, amit csak az összefüggések ismeretében érthetünk meg igazán. Érdeklődésem centruma az ember, s ami mögötte, illetve „benne” van. A Debreceni Egyetemen szerzett végzettségem a lelki egészség fenntartása útján indított el. Az évek azonban ráébresztettek, hogy nehéz valamit megőrizni úgy, hogy nincs prevenció, illetve, hogy a megelőzés nincs benne az emberek mindennapjaiban. Ahhoz, hogy igazán segíteni tudjak, tudásomat mélységében és szélességében is bővíteni kellett. Így jutottam el más alternatív tanulmányok mellett a transzperszonális pszichológiához, illetve a gastrocoachinghoz. Ez utóbbival, amely a táplálkozás és a lélek összefüggéseit tárja fel, egy újabb, izgalmas területre jutottam, amely sokkal több információval gazdagít az emberről, mint azt „első ránézésre” bárki is gondolná.

 

B. Molnár Judit
12:45 - 13:30
Kapcsolataink mint reziliencia tényezők

A reziliencia szavunk a resilio latin szóból származik, és eredeti alakba való visszatérést jelent. Sylvia Kéré Wellensiek könyvében hét reziliencia tényezőt sorol fel, köztük említi a kapcsolatainkat is. Az élményműhely lehetőséget ad arra, hogy kapcsolataink irányából nézzünk rá önmagunkra. A résztvevők elkészítik kapcsolati hálójukat. Megvizsgálják milyen minőségű ez a háló? Mit lehet tudni a háló pontjairól? Hogyan lehet tovább erősíteni, jól szőni ezt a hálót, amely fontos tényező rezilienciánk növelésében.

 

Aki az élményt biztosítja:    Katonáné Dr. Kovács Judit

                                                coach, adjunktus

A család mint első „vállalkozásom” alapot, harmóniát ad életemhez. A Debreceni Egyetemen dolgozom adjunktusként. 2006-ban gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam. 2012-ben Finnországban team coach, majd 2013-ban a Samling Solution Consulting szervezésében coach képesítést szereztem. Munkám fókuszában a társadalmi és a kooperatív vállalkozások állnak, ezeken belül is az egyén és a közösség fejlesztése. Erősségeimre építve a megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni.

Mottóm: Felelősséggel adj teret magadnak!

 

Katonáné Dr. Kovács Judit
13:30 - 13:40
Szünet
13:40 - 13:50
Élménybeszámoló, nyeremény sorsolás
Árváné Dr. Ványi Georgina
ACC Coach, tréner, adjunktus, Az Élményműhely házigazdája
14:00 - 15:00
Ebéd

 

Normál menü:

Zsályás szárnyas raguleves

Vargányával töltött jérce java házi sonkában sütve, zöldborsó mártással burgonya ropogóssal, provancei zöldségekkel

Fehér csokoládés torta meggy coulissal

 

Vegetáriánus menü:

Brokkoli krémleves leves gyönggyel

Csőben sült kelvirág bazsalikommártással, vajas karottával, tavaszi tekerccsel

Somlói Galuska XXI.század

 

Select date to see events.

Regisztráció


Részvételi igényét e-mail címünkre írt levelében jelezheti: info@debrecencoach.hu

Jelentkezési határidő: 2017 május 10.

Az élményműhely részvételi díja: 10.000 Ft

Ha nem szeretnél ebédet, akkor a részvételi díj: 8.000 Ft

A kedvezmény mértékével arányosan a részvételi díj mérséklődik.