2015. november 27.
Hotel Lycium**** – 4026 Debrecen, Hunyadi János u. 1-3.

Útjaink találkozásával új utak nyílnak

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a coaching módszerek mennyire hatékonyak és eredményesek az élet szinte minden területén. Támogatja az egyének, vállalatok, csoportok fejlődését. A DCC alapító tagsága ezért misszióként tűzte ki a coaching ismertté és kedveltté tételét régiónkban, a személyes, szakmai és társadalmi értékek növelése céljából. Célunk megvalósítása érdekében úgy döntöttünk, évente egy alkalommal egy konferencia keretében népszerűsítjük a coaching szolgáltatást, ahol megismertethetjük magunkat, és azt a szakmaiságot, amelyet képviselünk.

A rendezvény programját úgy állítottuk össze, hogy a business-, a life- és a teamcoaching területeiről is adjon ízelítőt. Programunkból kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, amit hasznosítani tud a későbbiekben.

Reméljük, hogy az előadások, a worshopok és a kerekasztal-beszélgetés felkelti az érdeklődését, és jelenlétével megtisztelve a rendezvényt, megtalálja azt az értékes információt, kapcsolatot és kapcsolódási pontot, amivel sikerül új utakat nyitni közöttünk.

A részletes programról és az előadókról itt olvashat.